Bibelapp down- loadet af 500 mio.

Ved hjælp af app’en fra YouVersion kan Bibelen nu læses på 1750 forskellige sprog.

YouVersion’s Bible app, som blev lanceret første gang for 13 år siden, kan nu fejre en milepæl med hele 500 millioner downloads.

I 2008 blev YouVersion opfundet af online-kirken Life.Church. Kirkens grundlægger, pastor Craig Groeschel, kalder app’ens milepæl ”et vidnesbyrd om Guds godhed og den kraft, der er i Hans ord.”

”Fra i dag er YouVersion Bible App at finde i en halv milliard devices verden over,” fastslog Craig Groeschel i sidste uge.

”For at fejre det, er dagens ord fra Hebræerbrevet 4,12, hvor der står om Guds ord, at det er skarpere end noget tveægget sværd og i stand til at trænge ind i hjertets inderste kroge. Det afslører vore hemmeligste tanker og motiver, og sætter skel mellem det sjælelige og det åndelige,” tilføjede præsten.

App’ens opfinder, Bobby Gruenewald, udtalte til The Christian Post, at app’en har inspireret ham selv til at læse mere i Bibelen.

”Det hele handlede om, at jeg selv ønskede at læse mere i Bibelen, og jeg var sikker på, at der var mange, der havde det ligesom mig,” siger Bobby Gruenewald.

Helt uventet succes

For 13 år siden havde ingen i kirken dog nogen anelse om, hvor populær app’en ville blive.

Men allerede den første weekend var app’en blevet downloaded hele 83.000 gange, selv om den kun fandtes på engelsk og spansk. Nu findes YouVersion i oversættelser til over 1.750 sprog.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Det er Guds værk, fastslår opfinderen. ”Man bliver meget ydmyg over at have nået 500 millioner downloads. Tænk, at Gud ville gøre noget så stort gennem os,” siger Bobby Gruenewald.