Kæmpesucces for julefilm fra The Chosen

I juleafsnittet af The Chosen ses Josef, (Raja Bond), lede et æsel med den højgravide Maria, som spilles af Sara Anne.

Producenterne af den bibelske serie ‘The Chosen’, der kan streames gratis via en app, har stor succes med en julefilm, som vises i biografer i USA, før den bliver tilgængelig på app’en.

Den 1. november startede forsalget af billetter til ”The Christmas Special for The Chosen”, og billetterne til forestillinger den 1. og 2. december i 1500 biografer blev revet væk.

I løbet af de første 12 timer blev der solgt billetter for 1,5 millioner dollars. Julefilmen vil blive vist i biograferne i 10 dage, før afsnittet kan streames.

The Chosen’s julefilm er fyldt med god julemusik af kendte kunstnere, siger producer Dallas Jenkins.

Maria og Josefs historie

“Da vi besluttede at lave en særlig juleepisode, vidste vi, at dette ville være det helt rigtige tidspunkt til at komme ud i biograferne,” fortæller producer Dallas Jenkins. Han tilføjer:

“Det er den første chance, som ”Chosen’s” fans har haft til at samles i hele landet, så vi ville gøre det det hele værd. Og med alle de fantastiske musikere, der medvirker, er det en helt perfekt anledning til at invitere vennerne.”

I julefilmen medvirker kristne musikere som Phil Wickham, Maverick City Music, For King and Country m. fl.

Julefilmen med undertitlen ”The Messengers” fortæller om fødslen af Jesus Kristus set med Maria og Josefs øjne. De fleste af scenerne er optaget i den amerikanske delstat Utah.

Ligesom de øvrige afsnit i The Chosen giver julefilmen et nyt indblik i Ny Testamentes begivenheder – som personerne omkring Jesus kan have oplevet dem.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Mens de mange fans af The Chosen venter spændt på 3. sæson af serien, kan de glæde sig over julefilmen.

Verdenssucces nærmer sig 3. sæson

”Vi stopper ikke, før Jesus kommer igen,” fastslår produceren af den populære dramadokumentar-serie, som nu findes på godt 90 sprog.

Kun to år efter lanceringen er The Chosen nu en verdensomspændende streamingstjeneste. De afsnit, som udkom i første sæson med premiere i 2019, har nu undertekster på over 90 forskellige sprog. På syv af disse sprog, heriblandt spansk, arabisk og kinesisk, har man også lavet audio-dubbing, dvs. et synkroniseret lydspor.

Anden sæson af The Chosen er nu tilgængelig, og julefilmen udkommer, mens seerne venter på 3. sæson af den populære serie.


Artiklen fortsætter efter annoncen:“Det første, alle spørger mig om, er: Hvornår kommer 3. sæson? De er helt desperate efter mere indhold,” fortæller Dallas Jenkins. Men den tredje sæson må lige vente lidt, forklarer han.

– Vi har faktisk lavet en ny episode til denne Christmas special, så jeg håber, at de vil være helt oppe at køre over den, så de kan holde ventetiden ud til 3. sæson starter, siger Dallas Jenkins.