Lena elsker at dele jule-aviser ud

– Det bobler i mig, når jeg går rundt med avisen, siger 44-årige Lena Ramling, der også er fitness- og pilates-instruktør.

– For et par år siden hørte jeg, at Udfordringen havde nogle juleaviser til overs. Jeg synes, det var ærgerligt, hvis den gode avis skulle smides ud. Så jeg spurgte, om jeg kunne få dem til uddeling, fortæller Lena Ramling.

Lena fik de sidste 700 aviser, som var i overskud, og dem delte hun ud i sit lokale miljø i Næsbjerg ved Varde.

– Jeg synes, det er så dejligt at gå ud med Udfordringen. Det giver mig sådan en glæde, så det ligefrem bobler inden i mig!

Når Lena er så villig til at uddele juleavisen, så skyldes også, at hun i forvejen elsker at røre sig. Hun er fitness- og pilates-instruktør og et rigtigt naturmenneske.

Men den vigtigste grund er, at Lena for ca. 15 år siden oplevede at blive hjulpet – netop gennem kirken.

– Jeg er vokset op i meget forvirrende familie med flydende grænser, alkohol, okkultisme, osv. Der var fri adgang til alt. Allerede som 12-årig troede jeg, at jeg var gravid. Min far var alt for optaget af Buddha, pyramider og hieroglyffer. Min mor opdragede mig heller ikke rigtig, men brugte mig nærmest som en veninde.
Derfor har jeg efterfølgende haft en del problemer med at få mit liv til at fungere.
På et tidspunkt opsøgte jeg sognepræst Jens Fischer-Nielsen i Kvaglund, Esbjerg. Og han kunne hjælpe mig. Da jeg kørte hjem, sang jeg!
Det var i 2005, og bagefter begyndte jeg at komme i kirken. Vi var også med på familielejre i flere år med ”Familier på Vej”. De senere år var vi med på SommerOase i Odder. Det har været dejligt og godt for familien, fortæller Lena.

I sin fritid har hun også været med i Kvaglund Kirkes børne og ungdomsarbejde.

Så Lena ved af egen erfaring, at det kristne budskab er det bedste, der findes. Og hun vil meget gerne være med til at give det videre til andre. Derfor deler hun gerne juleaviserne ud.


Artiklen fortsætter efter annoncen: