Gøteborg får business-skole med bibelske prinicipper

Norskfødte Terje Nordbö (til højre) er gift med svenske Helen Nordbö.De leder sammen School of the Supernatural i Gøteborg.

I flere år har ’School of the Supernatural’ i Gøteborg tiltrukket studerende fra hele verden. Den 27. januar 2022 starter skolens grundlægger, nordmanden Terje Nordbö, en kristen business-skole.

Planen er at samle de studerende på Södra Hamngatan tre gange i hver termin for at ”udruste og forberede dem til fremtiden”, skriver den nye business-skole i en pressemeddelelse.

Den store forskel i forhold til konventionelle universiteter og andre højere læreanstalter i økonomi er, at de økonomiske principper, der findes i Bibelen, vil være det vigtigste grundlag for al undervisning og træning.

Internationale lærere

Skolens professorer og lærere kommer fra tre forskellige verdensdele, nemlig Australien, Nordamerika og Europa, og de kommer med erfaringer fra kendte selskaber som Xerox og Kraft Foods. En af dem, David Leslie, har været inviteret til at holde tale i Det Hvide Hus.

Dr. Deloris Tomas

Dr. Deloris Tomas har studeret ved Harvard University i Cambridge, Massachusetts, en af de otte Ivy League-skoler i det nordøstlige USA.

Hugh Marquis er leder af organisationen Transformational Ledership i Australien, og Arleen Westerhof er grundlægger af Economic Summit i Nederlandene.

Terje Nordbö selv har en akademisk baggrund fra skoler i flere lande i Europa: European School of Management (ESCP) i Paris, London og Madrid, Handelshögskolan BI i Oslo og Linnéuniversitetet, Centrum för Informationslogistik i Ljungby.

Blandt kurserne vil der fx være Excellence in business, New mutal business eco-system, Transformational leadership, Entrepreneurial leadership og Trading God’s way. Samtidig vil der blive undervist i klassiske økonomiske emner.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Delvist online forløb

Gothenburg Christian School of Business vil i opstarten tilbyde et etårigt samt et toårigt undervisningsprogram. Ud over de planlagte samlinger i Gøteborg skal elevernes studere hjemmefra. De obligatoriske samlinger vil foregå torsdage og fredage med ca. seks ugers mellemrum og består af to hele dages intensiv undervisning og gruppearbejde.

Desuden vil skolen tilbyde networking torsdag aften. Undervisningssproget er engelsk. På sigt vil der blive arrangeret virksomhedsbesøg i Gøteborgområdet.

Business-skolen er en privat skole målrettet folk, der har mindst 5-7 års arbejdserfaring og 3 år med ledelseserfaring bag sig. De studerende får mulighed for at lytte til succesfulde mennesker med international baggrund.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Der er kun plads til 30 studerende, da der er stort fokus på den enkelte studerende, understreger Terje Nordbö i pressemeddelelsen.