Hannah trak stikket og tog på højskole

Jeg møder Hannah Hummeluhre på Mariager Højskole en tirsdag eftermiddag. Hun smiler og sprudler af liv og kærlighed til Gud. Men for et halvt år siden så alting anderledes ud.

– Jeg var i gang med mit liv, arbejdede fast i Føtex, et job som jeg elskede, og min drøm var at komme på bibelskolen Bethel i Californien. Jeg har altid vidst, at jeg skulle tjene Gud med lovsang, og forestillede mig på det tidspunkt, at Bethel var det bedste sted at udvikle sig. Jeg er vokset op i en kristen kernefamilie, som har givet alt til kirken, elsket Gud og tjent på fuld skrue. Det var min opvækst, og de samme visioner lå på mit hjerte. Jeg oplevede aldrig rigtigt at have ondt i livet, hverken i mit Gudsliv eller personligt.

Uventet drejning

Sidste sommer ændrede Hannahs liv sig.

– Jeg blev forelsket i en fyr, som ikke havde samme tro på Gud som jeg. Han blev min bedste ven. Vi havde det rigtig godt sammen. Jeg delte alt med ham, også hvad jeg oplevede med Gud i mit eget liv og i kirken.

– Inderst inde vidste jeg godt, at det ikke var det rigtige, og følte mig hele tiden splittet ved tanken om det og egentlig også tanken om, at mine børn skulle have en mor og far, som ikke begge havde Jesus på førstepladsen, fortæller Hannah.

Læs resten af artiklen på udf.nu