Jubilæum for to præster i Åbenkirke i Herning

To af kirkens præster har 25 års jubilæum i Apostolsk Kirkes netværk.

Fra venstre ses præsterne Lars Bo Olesen og Niels-Peter Hedegaard, der begge har 25 års jubilæum i Apostolsk Kirke. (Privat foto).

Søndag 21. november fejrede Åbenkirke i Herning, at to af kirkens præster, Lars Bo Olesen og Niels-Peter Hedegaard havde 25-års jubilæer som ansatte inden for Apostolsk Kirkes netværk.

De to præster var spydspidser og samlingsfigurer, da Åbenkirke blev etableret for snart 14 år siden. En kirke, som gerne ville være i øjenhøjde med moderne mennesker og i alle aktiviteter kommunikere i et nutidigt sprog, som folk forstod.

Lars Bo Olesen og Niels Peter Hedegaard har også igennem 10 år haft førertrøjerne på i jagten på nye bygninger. Omkring januar 2021 lykkedes det Åbenkirke at skrive under på købsaftalerne til adressen Silkeborgvej 88, som blandt rummer de ikoniske glasbygninger og Det skæve Hus.

Den 21. november efter gudstjenesten var det Åbenkirke-folk og lokale kontakter og forretningsforbindelser, der var indbudt til reception.

Nogle timer senere var der så reception for familier, kollegaer og andre kontakter fra hele landet.

Ved begge arrangementer, som foregik i Det Skæve Hus og de ikoniske glasbygninger, serverede husets køkken noget lækkert. Og der var mulighed for at bringe korte indslag og hilsner.

Receptionen for Lars Bo Olesen og Niels-Peter Hedegaard fandt sted i Åbenkirkes nye lokaler, Det Skæve Hus med de ikoniske glasbygninger. Foto: Brian Duus Nørgaard

Fakta om Åbenkirke:

Kirken er en frikirke, hvor cirka 500 voksne og børn har deres gang. Gudstjenesterne samler omkring 300 mennesker på en almindelig søndag.

Lige nu afholdes gudstjenesterne på den gamle adresse, Olufsgade 10 i Herning.


Artiklen fortsætter efter annoncen:I løbet af foråret 2022 rykker gudstjenesterne til Silkeborgvej 88, hvor en stor del af kirkens øvrige arbejde og aktiviteter allerede finder sted.