Birgitte vil genstarte Felix Rejser efter coronaen

Rejsebureauet har haft en hård tid under coronaen.

Birgitte van der Schaft

Det kirkelige rejsebureau Felix Rejser har ansat 47-årige Birgitte van der Schaft fra Aarhus som ny salgschef og teamleder.

Hun skal stå i spidsen for en genstart af rejsebureauet, som har været hårdt ramt af de mange corona-restriktioner.

Birgitte van der Schaft er uddannet som akademiøkonom i turisme og har desuden en HD i organisation og ledelse. Hun har tidligere arbejdet i både forlystelses-, rejse- og hotelbranchen og kommer fra en stilling i Krifa.

“Jeg har været på udkig efter en stilling, hvor jeg kan bruge mine kompetencer fra mine to uddannelser, og i stillingen som salgschef i Felix Rejser så jeg en mulighed for, at jeg kunne bringe begge mine uddannelser i spil,” fortæller Birgitte van der Schaft, der er gift og mor til to.

Vi skal nok få Felix Rejser godt ud at flyve igen.

Hun glæder sig til at møde rejsebureauets kunder og samarbejdspartnere, og ser frem til de opgaver, der venter på hende som salgschef.

En spændende branche

“Rejsebranchen er en spændende branche. Felix Rejser har eksisteret i over 60 år, og jeg tror på, at der er et stort marked, fordi folk nærmest hungrer efter at komme til at rejse igen,” siger den nye salgschef, der skal arbejde med at gøre Felix Rejser mere kendt.

“Jeg blev tiltalt af den store opgave med at få bygget Felix Rejser op igen, efter at det har været nedskaleret i en periode her under coronakrisen.
Sammen med de andre medarbejdere ser jeg frem til at arbejde med at få udtænkt strategier og få dem ført ud i livet. Vi skal arbejde med, hvad vi vil satse på fremadrettet, og hvad der er de rette produkter for Felix Rejser.
Det er en rigtig spændende opgave at være med til,” siger hun.

Indre Missions bureau

“Den rejse, som Felix Rejser nu skal ud på, har tiltalt mig, og jeg har fået ro og tryghed i, at man fra Indre Missions side vil satse på Felix Rejser. Jeg tror, at der er et stort potentiale for rejser i de kommende år. Vi skal nok få Felix Rejser godt ud at flyve igen.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:Virksomhedschef Ingrid V. Bjerre glæder sig over ansættelsen.

“Vi har ledt efter en person, der er god til opsøgende salg, og som samtidig kan være teamleder i Felix Rejser. Og her tror vi, at Birgitte van der Schaft er den helt rigtige. Her under coronatiden har vi forsøgt at holde de faste omkostninger så lave som muligt, men nu ser vi fremad, og med ansættelsen af en salgschef tager vi et skridt fremad i udviklingen af Felix Rejser,” siger Ingrid V. Bjerre.

Felix Rejser ejes af Indre Mission og har særligt profileret sig som arrangør af færdigpakkede kulturrejser til bl.a. Israel og andre bibelske destinationer samt menigheds- og studierejser.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Birgitte van der Schaft tiltræder stillingen på Indre Missions Hus i Fredericia den 1. marts 2022.