Når tegnene følger med…

Egon Falk interviewer en ung pige på scenen. Hun var besat af en ond ånd, men blev sat fri i Jesu navn.

I Markus-evangeliet fortælles der om, hvordan tegnene fulgte med forkyndelsen og overbeviste mennesker om, at apostlene virkelig forkyndte Guds ord.

På samme måde er det i dag for den bormholmske evangelist dr. Egon Falk. Sammen med Hannah gennemfører Egon hvert år adskillige kampagner i Tanzania, som samler tusindvis af deltagere.

Tusindvis tager imod Jesus og bliver troende kristne, og mange bliver helbredt ved Guds kraft.

Et lokalt parlamentsmedlem hilser på den danske evangelist.

Desuden driver Egons missionsorganisation New Life Outreach en skole- og lederuddannelse helt op til højt niveau. Her uddannes bl.a. kommende præster.

Alt dette er med til at ændre hele nationen Tanzania. Og det er da heller ikke usædvanligt, at lokale borgmestere og parlamentsmedlemmer dukker op til kampagnerne, som det ses på et af billederne.

Egon Falk har fortalt om hele sit spændende liv i tjeneste i ”Egons Bog”, som udkom på Udfordringens forlag i 2021. Bogen handler ohgså om den svære begyndelse, da den bornholmske fiskerdreng var pinseprædikant i Danmark og Norge.

Men så rejste familien til Afrika, og Egon fandt sit rette

Egons Bog kan bestilles som bog (248 kr.) eller e-bog (48 kr.) på Hosianna.dk (klik på billedet for at bestille den i hjemmesiden)

kald som evangelist og missionær i Tanzania – og Gud velsignede arbejdet.


Artiklen fortsætter efter annoncen: