245.000 vælger Kristus efter at have set Luis Palau-film

Den argentinske evangelist og forfatter Luis Palau, der har ledet store vækkelseskampagner over hele verden, døde i 2021

Over 200.000 personer verden over har dedikeret deres liv til Kristus efter at have set filmen Light Your World om evangelistens liv, oplyser producenterne i Luis Palau Association. Filmen havde online debut nytårsaften 2021.

I den 80 minutter lange film er der både kristne vidnesbyrd, en præsentation af evangeliet samt musik af kristne kunstnere som TobyMac og Maverick City Music. Filmens forskellige indslag præsenteres af Luis Palaus søn og svigerdatter, Andrew og Wendy Palau.

Efter at have set filmen har 21.000 af de 245.000 nye kristne bedt om at få tilsendt materiale til oplæring i troen, en 50 dages andagtsserie med titlen Made New, skriver Christian Headlines.

Filmen Light Your World kan ses gratis på LightYourWorld.Live.

Den evangeliserende organisation Luis Palau Association opfordrer kristne til at bruge filmen til outreach og til at bede for fem venner, som ikke er troende. Over 10.000 kristne har taget imod udfordringen.

Luis Palau Association har i januar annonceret digitalt for filmen, og 1,9 millioner mennesker i 237 lande har besøgt en hjemmeside med en præsentation af evangeliet.
Filmen fik sin online debut ni måneder efter Luis Palau’s død som 86-årig i marts 2021.