Økonomichef med et stort hjerte for mission 50 år

Bjarne Christensen

Indre Missions økonomichef Bjarne Christensen, Herning, fyldte 50 år den 28. februar.

”Hver gang vi bruger en krone, er det penge, vi skal bede om hos vores givere,” siger Bjarne Christensen om det ansvar, han føler som økonomichef i Indre Mission. Han kommer fra en stilling som landbrugsrådgiver i en bank og var her vant til, at udgifterne kunne faktureres videre til kunderne. Sådan kan man ikke tænke i Indre Mission.

”Bjarne har et stort hjerte for mission,” siger generalsekretær Jens Medom Madsen om økonomichefen, der tiltrådte stillingen i februar 2021. ”Og så har Bjarne en stor forståelse for den lokale forankring, som er så vigtig for IM.”

Bjarne Christensen bor med sin familie i Herning, hvor de er aktive i det lokale Indre Missions fællesskab. Han pendler hver dag til kontoret på IM’s Hus i Fredericia.