Bibellæsning giver både håb og trivsel

En graf fra rapporten viser, at bibellæserne (blå farve) scorer højere end andre i lykke, tilfredshed, mental sundhed, mening med livet, etik og nære relationer. Selv finansielt har bibellæserne et forspring overfor ”mellemgruppen”.

The American Bible Society konkluderer i sin seneste rapport, at amerikanske bibellæsere, som lever efter det, de læser, får mere håb og er mere robuste end folk i kontrolgruppen.

The American Bible Society har netop udgivet tredje kapitel af sin 12. “State of the Bible-rapport”, som viser, at der er en lang række fordele for trofaste bibellæsere, der vel at mærke lever efter det, de læser.

“Vores forskning bekræfter fortsat, at konsekvent bibellæsning fører til håb og større trivsel. Kristne ved, at Jesus tilbyder os liv i overflod, så det bør ikke overraske os. Men for dem, der tvivler på deres tro eller har brug for bekræftelse efter en hård tid, vil disse data understrege, at Bibelens sandheder fører til væsentligt bedre helbred, bedre relationer til andre og en øget oplevelse af formål og mening med livet – alt imens det bringer os nærmere Gud,” forklarer John Farquhar Plake, Ph.D. og Director of Ministry Intelligence for American Bible Society.