Flere selvmord blandt trans-børn

Transaktivisters påstand om, at ubehandlet kønsdysfori hos børn kan lede til selvmord, imødegås af ny undersøgelse.

Forældre skal ikke frygte, at børn med ubehandlet kønsdysfori er i større risiko for at begå selvmord. Tværtimod viser en ny undersøgelse, at de amerikanske delstater, som tillader fx pubertetsblokkere til børn, oplever de største selvmordsrater.

Det skriver The Christian Post på baggrund af en rapport skrevet af Heritage Foundation’s seniorforsker Jay Greene. I rapporten forklarer Greene, at den såkaldte ”kønsbekræftende” behandling med udskrivelse af kønshormoner til børn og unge uden deres forældres accept – som Biden-regeringen og LGBT-aktivister anbefaler – rent faktisk har ført til en øget selvmordsrate.

Jay Greene’s empiriske analyse fandt, at i de delstater, hvor det var lettest for unge af få del i den ”kønsbekræftende” behandling samtidig havde en 14% stigning i selvmordsraten sammenlignet med de stater, hvor det er vanskeligere at få adgang til den eksperimentelle behandling for unge.

– Selvmordsraten for unge steg, da man begyndte at behandle dem med hormoner, siger Jay Greene.

Fejlagtig rådgivning

I et foredrag på Heritage Foundation, forklarede Greene, at den hidtidige forskning på området både er mangelfuld og behæftet med metodiske fejl. Under falske forudsætninger er forældre derfor blevet belært om, at deres børn vil dø, hvis de ikke gennemgår en kemisk eller kirurgisk kastration.

Ginny Gentles, som leder Education Freedom Center på Independent Women’s Forum, forklarer, at forældre tvinges til at forholde sig til den skrækindjagende påstand, at deres børn vil begå selvmord, hvis de ikke påbegynder en eksperimentel hormonbehandling for at transitionere til det modsatte køn. Hun mener dog, at forældre hurtigt indser, at trans-aktivisternes påstande ikke holder, selv om skolerne og samfundet forstærker børnenes forvirring.

”Jeg har oplevet, at forældre nærmest er lamslåede af rædsel, når deres barn tilslutter sig denne identitet. Og så bliver de vrede, for når de ser sig omkring, bliver de klar over, at der er tale om en smitte i samfundet, forklarer Ginny Gentles.

Løgnen gør forældre rasende

– Forældre bliver rasende over transaktivisternes misinformation, siger Ginny Gentles.

Når forældrene så forstår, at den påståede selvmordsrisiko er en ondartet løgn, bliver de rasende, understreger Ginny Gentles. “Jeg tror, vi kommer til at se flere og flere rasende forældre. Vi vil se flere ”detransitioners” stå op og sige, at de voksne i deres liv mishandlede dem og førte dem ud ad en farlig vej. Men den stærke kombination af vrede og håb vil vinde sejr i denne sag,” fastslog hun.

Jay Greene’s statistiske undersøgelse er i overensstemmelse med debatten om traditionel kønsideologi, som det fremgår af den nye dokmumentarfilm “What is a Woman?” af Daily Wire’s Matt Walsh, og Tucker Carlson Originals dokumentar ”Transgressive: The Cult of Confusion”, som lanceres i juli.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Jay Greene har påvist, at udviklingen i selvmordsrater for mindreårige med kønsdysfori først tog fart efter 2010, da man begyndte at bruge pubertetsblokkere og hormonbehandlinger til børn.