”Er min kone mon gået fra forstanden”?

Mandag d. 4. juli havde Anna og jeg det privilegium at kunne fortælle om Jesu store og personlige kærlighed til os som familie. Vi var til stævnet OASE+, som i år blev afholdt på Rudehøj efterskole. Godt og vel 250 kristne fra hele Danmark, og os to fra Færøerne, havde fundet vejen dertil.

For os to blev det at møde så mange nye kristne, som har oplevet den samme Jesus som vi, et af sommerens højdepunkter. Sammen kunne vi glædes over Ham, som har stået ved alle de løfter, han gav os, den dag han satte os fri!

Ved to af møderne fortalte vi om Jesu beskyttelse gennem livet. Hvordan han to gange reddede Anna fra sygdom og død, hvordan han, for 35 år siden, gav os vores midterste søn tilbage fra døden, og hvordan han i oktober sidste år mirakuløst helbredte vores dengang 10 måneder gamle sønnesøn – Halleluja!

Og vi oplevede, at mennesker stod i kø for at blive bedt for ved alle de 10 møder. Vi så en længsel efter at opleve Jesus og blive draget nærmere ind i Hans elskende arme.

Den ene aften fortalte en af deltagerne, hvordan hendes forældre havde mødt Jesus. ”Tilfældigvis” skete det i forbindelse med en mødekampagne med en færøsk missionær, Johan Olsen, som boede i Danmark. Nedenfor fortæller jeg historien, som jeg fik lov til at genfortælle.

Kvindens mor og far, begge født kort efter 1910, havde været til et møde, hvor en længsel efter Jesus var vågnet. Men en hindring lå imellem dem og Frelseren. Fortvivlelsen voksede fra dag til dag, og især efter at missionæren havde fortalt dem, at de kun manglede et ord fra Herren – som dog udeblev. Hvorfor, spurgte de grædende og fortvivlede hinanden.

Midt i deres store og fælles fortvivlelse lagde moderen sig på knæ, fast besluttet for at bede, til svaret kom. Pludselig sprang hun op og begyndte at danse. Hun råbte og priste Jesus, mens hun lo ustyrligt. Faderen, som havde ligget ved hendes side, rejste sig, men forstod ingenting.

Grebet af frygt bildte han sig ind, at hustruen var gået fra forstanden. I sin fortvivlelse så han for sig, hvordan han fremover kom at være alene med deres tre børn og – en sindssyg kone. Desperat gik han ind i stuen, lagde sig på knæ og råbte til Gud om hjælp – for sin kone og deres ulykkelige situation.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Pludselig viste Jesus sig for ham, i en herlighed, som her og nu forvandlede ham, på samme måde som hustruen – halleluja! Og det blev begyndelsen på et nyt liv, sammen med Jesus. Et nyt liv for hele familien, som har forplantet sig gennem generationer.

Ordet, som moderen havde fået, var et bibelvers fra Esajas. Et enkelt vers, som Helligånden gjorde levende for hende. Det jog al fortvivlelse og frygt væk – og skabte et nyt liv i hende.

Har du nogensinde givet Jesus en mulighed for at overtage og styre dit liv?
Den Hellige Ånd venter på at give dig dit livs største oplevelse.
At give dig en livsforvandlende transformation!


Artiklen fortsætter efter annoncen: