Katys egen historie om lidelse og helbredelse blev til et musikalsk gennembrud

Da Katy Nichole hittede på de sociale medier, blev hun kontaktet af et pladeselskab. En EP er udgivet, og et album er på vej.

22-årige Katy Nichole blev hurtigt til en viral sensation på grund af hendes debutsingle, “In Jesus Name (God of Possible).” Sangen blev et hit for millioner på TikTok og Instagram, før et pladeselskab kontaktede hende og fik udgivet sangen. I dag er den streamet over 150 millioner gange.

Før hun skrev “In Jesus Name”, blev Katy diagnosticeret med skoliose, som er en skævhed i rygsøjlen der gør, at den er formet som et ’S’. Hun gennemgik en operation for at rette ryggen, hvilket førte til vedvarende smerter efter operationen. Smerterne gjorde hende sengeliggende og medførte en mental og følelsesmæssig spiral, som bl.a. førte til depression.

Læs resten af artiklen her på udf.nu