Gode lejrtilbud i efterårsferien

Deltagere til discipeltræf i 2021 strømmer ind ad dørene på Skanderborg gymnasium til en uge med fællesskab og undervisning. KFS-lejren holdes i år på Skanderborg-Odder Center for Uddannelse (SCU). Foto: KFS

Efterårsferien er lige om hjørnet, og igen i år er der lejre og konferencer for unge rundt omkring i landet.

Brighter 2022

Brighter er den tilbagevendende tværkirkelige ungdomskonference, som i år finder sted på Acts Academy i Kolding fra den 19. til 22. oktober. Årets tema er: Commitment – for vi er kaldet til et liv i fuldstændig overgivet til Gud, fordi han har givet sig helt hen for os. Men hvordan ser et liv i commitment så ud? Det vil de forskellige talere give deres bud på.

Årets udenlandske taler er Jimmy Hong. Jimmy er en ungdommelig, levende og bibel-elskende prædikant. Han er født som koreaner i Tyskland, hvor han i dag er gift og har to børn – her er han kendt som en fantastisk forkynder. Derudover er han vært på sit eget program på YouTube og laver podcast’en “Kontext ist King”, hvor han på fremragende vis som bibellærer forklarer svære bibeltekster ud fra versenes kontekst.

De danske talere er Martin Bentsen, Rasmus Jonstrup, Rebekka Kongsted, Tobias Groen og Simon Jakobsen. Martin er en tidligere kriminel, der både blev opgivet af sin egen familie og til sidst også af det danske samfund. Men en dag var der en kvinde, som fortalte ham om Jesus, hvilket førte til en forvandling af hans liv! I dag er Martin præst i Oasekirken i Herning.

Læs resten af artiklen her på udf.nu