LMF fejrer 120 års jubilæum

Lørdag under LMF-stævnet er der foredrag om ”Mission i dag ude og hjemme” samt gruppesamtaler v/ Susanne og Leif Madsen.

Lærernes Missions Forening holder landsstævne på Dalum Landsbrugsskole i Odense den 7. – 9. oktober 2022. I år markerer man samtidig foreningens 120 års jubilæum.

Den fælleskirkelige organisation Lærernes Missionsforening blev stiftet i 1902 med det formål at samle danske lærere til bøn og arbejde for mission. Nu i 2022 kan man dog sagtens være med i LMF, både som medlem og som tilknyttet missionær, uden at være læreruddannet.

Blandt LMF’s missionærer findes således mennesker, der arbejder med undervisning, menighedsarbejde, evangelisering og andet udadrettet arbejde, samt mange praktiske opgaver.

Under stævnet i Odense vil der være anledning til at møde missionærer, som er hjemme på orlov eller ferie. Der vil være inspirerende foredrag og fortællinger fra hele verden, forbøn for missionærer, bibeltime, missionsforedrag, gudstjeneste samt festaften med fokus på arbejdet i de forskellige tjenestelande.