Kirker inviterer til juleaften

Julen er en svær tid for dem, som ikke har familie eller andre pårørende. Derfor er der mange kirker, som har valgt at holde juleaften for dem, som savner et fællesskab. Her er der en liste over nogle af de steder, der inviterer til juleaften:

Mariagerfjord Frikirke: Festen starter kl. 17 og kræver tilmelding senest 19/12 kl. 12kontor@mariagerfjordfrikirke.dk

Apostolsk Kirke i Ålborg: Fra kl. 17-20 på Hadsundvej 75. Det koster 50 kr. pr. person at deltage alt inklusiv. Tilmelding sker til Dorthe på tlf: 60633939 eller på mail dorthecbertelsen@gmail.com. Står man i en situation, hvor det ikke er muligt at betale, kan man også kontakte Dorthe.

Frelsens Hær Sønderborg

Nærmere info på tlf. 31254640. Mange steder afholder Frelsens Hær juleaften. Kontakt det lokale korps for nærmere info.
Kirkens Korshær, Sønderborg. Nærmere info på tlf: 74436102 Kontakt også den lokale afdeling i din by. De fleste afdelinger holder jul for ensomme

Blå Oase, Aabenraa

Kontakt Robert Refslund Nørgård på tlf. 24820653
Blå Kors
Blå Kors holder juleaften på deres væresteder. Kontakt Blå kors for nærmere information.

København Vineyard:

Fra kl. 17-22. Skriv en mail til anneaagaard@vineyard.dk Der er helt sikkert mange flere end disse, der inviterer til juleaften. Det kan derfor betale sig at holde øje i lokalavisen, på facebook og andre steder, hvis man savner et sted at være.