Så er det tid til at bestille juleavisen til uddeling!

I næste uge lægges Udfordringens juleavis ind i avisen. Det sker, så læserne kan nå at bestille ekstra eksemplarer til uddeling, inden hele oplaget trykkes ugen efter.

Men allerede nu kan du overveje, om du selv, din kirke eller nogle venner har mulighed for at uddele Julens Udfordring i et område. Hvert år er der ildsjæle, som bestiller flere tusinde eksemplarer. Blandt topscorerne er som regel pensionisten Kaj Holst fra Augustenborg, som allerede har bestilt 3.000 juleaviser!

Der er som regel også mange, som bare bestiller 10 ekspl. til venner, familie eller naboer. Det mest almindelige er dog 100 stk.

Bryd tavsheden!

Aviserne bliver uddelt i løbet af adventstiden. Og det er faktisk en dejlig oplevelse. Du bryder ligesom en mur af tavshed og menneskefrygt – og oplever en ny frihed til at være den, du er. Når man har prøvet det, får man lyst til at gå med julebud hvert år. Som sædvanlig har vi gjort os umage med at finde stof, som kan appellere til ikke-kirkevante mennesker.

Formålet er at skabe ægte julestemning. Vi kan gøre julen til en endnu bedre tid for mange. Ja, ikke blot julen, men resten af livet, hvis de får julens hovedperson ind i hjertet.

Kom nu menigheder!

Endnu savner vi, at flere menigheder går sammen om at uddele juleavisen. Det er da så oplagt, at man i en kirke går sammen om det. At man ikke blot prædiker for sig selv og hinanden, men rækker ud til almindelige danske medborgere.

Det er måske ikke i alle kirker, man kan få de travle præster og menighedsråd med på idéen. Men en flok venner kan jo også gøre det. Prisen er sat så lavt som muligt. Og skulle nogen have lyst til at dele ud, men ikke KAN skaffe pengene, så tal med os om det. Vi har måske en læser, der ikke selv kan GÅ, men gerne vil støtte uddelingen.

Spred ægte juleglæde i din by!

…så flere danskere bliver opmærksomme på julensfantastiske budskab. Udfordringen fremstiller en speciel juleavis, som henvender sig til almindelige danskere og indvandrere. Del den ud i din by eller blandt dine venner. Tal med andre i din kirke om en samlet uddeling.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Juleavisen kan bestilles på hosianna.dk, eller på tlf. 74562202 og tryk 1 til abonnement/bogsalg.
(klik på den lyseblå tekst for at blive ført til hjemmesiden) Pris inklusiv forsendelse:

10 stk. = 100 kr.
25 stk. = 175 kr.
50 stk. = 250 kr.
100 stk. = 425 kr.
200 stk. = 700 kr.
500 stk. = 1650 kr.
1000 stk. = 3200 kr.

Avisen udkommer søndag 27. november. Bestil senest mandag 21. nov. kl. 12.00. – Så er du sikker på at få dine aviser!


Artiklen fortsætter efter annoncen: