Tre julelejre for børn og unge

Blå Kors Danmark holder i alt tre julelejre for børn og unge.

Der er fuldt booket til Blå Kors Danmarks tre julelejre i hhv. Hillerød, Kolding og Ans nær Silkeborg. Lejrene, som arrangeres af frivillige voksne, er for børn og unge i alderen 7-20 år.

”Vi glæder os til at være sammen om skægge aktiviteter, julefejring, venskaber og grin – og vi håber, at lige præcis DU har lyst til at være med! Det bliver fire dage med lækker mad, juleklip, julens gode budskab, brætspil og god stemning. Er vi heldige, at der daler lidt sne, bygger vi en snemand, kælker og brygger varm kakao,” skriver arrangørerne af lejren for 13-20-årige, som finder sted på Luthersk Missions Højskole i Hillerød.

Over 12.000 familier har i år søgt om hjælp til julemad og -gaver hos Blå Kors Danmark.