Smarte outfits og kolde fingre

Eleverne blev delt op i to grupper og brugte tid enten i genbrugsforretningen eller i varmestuen.

Det der ord om at elske sin næste som sig selv, kender vi godt, men hvad betyder det egentlig i praksis? Uddele kram til sine venner? Sige søde ord til sin veninde? Invitere sin mor på varm kakao på en cafe?

10Tro på Grejsdalens Efterskole blev udfordret på begrebet kærlighed til næsten. De blev sendt på vintermission med Kirkens Korshær i Vejle. Målet var at opleve, hvordan man kunne vise praktisk omsorg overfor en gruppe udsatte mennesker i samfundet. Derudover skulle eleverne møde et arbejdsområde, som de måske kunne få lyst til at engagere sig i.

– På Grejsdalens Efterskole har vi gennem mange år haft et linjefag, der hedder 10Tro. Her har vi altid været optaget af, at troen på Jesus ikke bare er privat eller teoretisk. Tro er faktisk meget praktisk og handlingsorienteret. Det er både godt, naturligt og rigtigt at få lidt snavs og skidt på hænderne, når man praktiserer sin tro, forklarer skoleleder Johannes Toftdal.

Eleverne blev delt op i to grupper og brugte tid enten i genbrugsforretningen eller i varmestuen. Næste uge byttede de opgave, så de fik prøvet begge dele.

Læs resten af artiklen her på udf.nu