Ung dansker i terror

Grædende kollapsede mine knæ, og jeg faldt til jorden. Chokeret, rystet og tabt. Jeg følte mig lammet i kroppen og havde svært ved at rejse mig fra de brosten, jeg lå på. Den store grønne port blev hurtigt smækket i bag mig, og hotelejeren skulede gennem den lille lem i porten ud på den smalle vej, jeg var kommet ind fra. Jeg mærkede fremmede arme, som greb fat om mig i en omfavnelse, imens tårerne gennemblødte min trøje, min mave slog knuder og mit hjerte pumpede helt ud i fingrene.

Det hele begyndte i den store sal på efterskolen. Vi var 30 elever, som lyttede med forventningsglæde til vores læreres præsentationer af den kommende tur. Vi var så privilegerede at få lov til at rejse ned til Israel. I forbindelse med turen lærte vi om konflikten mellem jøderne og muslimerne, og vores lærere forsikrede os om, at vi ville være trygge dernede. Det var min første tur til Israel.

Jeg var spændt og glædede mig. Men hvad jeg ikke vidste var, at det skulle blive en livsforandrende tur, på godt og ondt.

læs resten af artiklen her på udf.net