Tørst

Pastor Josef Kristensen har udgivet et lille hæfte, ”Tørst”, som forsøger at hjælpe kristne til at hvile i Guds nåde.

Hæftet kunne godt have heddet ”Trøst”, for Josef skriver for at trøste dem, der kæmper med at tilegne sig Guds fred. Han fortæller, at han selv har lidt af skyld over ikke at gøre nok for Gud. Men det er også et hæfte, som lægger vægt på, at vi er rede, når Jesus kommer igen. Det gælder for os om at komme ind i et dybere fællesskab med Gud. I stilhed kan vi opleve trøsten.

Ind i mellem fortæller Josef lidt om det arbejde, som han og Eli er involveret i blandt flygtninge på Cypern. Hæftet er kun på 24 sider, og skriften er meget stor, så det er ikke gennem de mange ord, der forkyndes, men gennem få sandheder, som er blevet vigtige for forfatteren. Hæftet er nr. 1 i en serie om livet i et åndeligt perspektiv. ”Tørst” kan bestilles på mailadressen: contact@nationsembassy.com.