Spørgsmål til Rie Skårhøj

Inger Ottesen har skrevet bogen ’Hvor kommer hjælpen fra’ om sine erfaringer med det alternative.

Venlig hilsen
Inger Ottesen
folkepensionist

D. 12.03.2023 skrev du i Udfordringen, at du ikke inddrager det hinduistiske trossystem i din yogainstruktøruddannelse. Du vil ikke være fortaler for andet end Kristus som verdens frelser, da du har studeret yoga til bunds. Derfor mener du, at Anne Manning -Pedersen alt i alt har misforstået yoga.

Du bruger endda `I-dare-you-teknikken` ved at invitere os til at se din youtube kanal og siger, at vi ikke skal holde fast i de idéer, vi har, for de er uden bund i virkeligheden. Det er en voldsom påstand og mangler dokumentation. Kan du forklare mig og andre, hvorfor du anvender ordet yoga i din instruktøruddannelse?

Du skriver, at din uddannelsen ikke har med yoga i gængs forstand at gøre, du har frasorteret det hinduistiske. Hvorfor så bruge ordet yoga i din uddannelse? Kan du være sikker på, at alle kan skelne? Bliver du så ikke frontmissionær for yoga? For som en læserbrevsskribent skriver i samme avis, så er yoga en forening af krop og sjæl. Kan du sætte ord på, hvordan du anvender dine vejrtrækningsøvelser? Hvordan skal vejret trækkes?