Der findes ingen din og min sandhed

Vivi Hanna Heinsøe

Der findes sandheden, og så findes der din og min mening om alt i verden. Yoga og meget andet, der vinder mere og mere indpas i verden og i vores land, mere eller mindre frivilligt, er ikke af det gode.

Yoga. Der står ingen steder i Bibelen, at vi skal lave mange svære, ret umulige og kun for viderekommende, krøller på vores krop i vores tilbedelse af Vor Herre Jesus Kristus eller for at have det godt. Faktisk er det eneste, jeg kan finde omkring at ”gøre noget offentligt”, at farisærene stod og gjorde sig til på hvert et gadehjørne.

Fordybet i deres selvopfundne praksis, der intet havde med Gud at gøre. Gud kendte dem ikke. Vi skal tro på Jesus Kristus, Vor Herre og Frelser. Vi skal tage vores kors op og følge Ham. Han tog staffen for alle de vederstyggelige ting, vi går og gør, tænker og føler, helt fra Adam og Evas tid og op til idag. Han sendte os Helligånden, som til alle tider og idag, sammen med Guds Ord, er vores retningslinjer, hvis vi vil have et godt og velsignet liv.

Bibelen fortæller os hele vejen igennem, hvordan vi kan leve det gode, retfærdige liv. Men vi mennesker har altid søgt liiiige at hjælpe Gud lidt på vej i de ting, vi tror, han åbenbart ikke helt har styr på. Vi er jo blevet så utroligt kloge og moderne på nuværende tidspunkt, at vi tror, at Gud nok er ude af trit med, hvor kloge vi er blevet, og hvad vi forguder nu.

Gud har givet os en fri vilje, og vi kan bruge den ligesom vi selv ønsker, men vi bliver slaver af det, vi lader os binde af. Og yoga binder mennesker, men ikke i nærheden af Guds vilje, ikke nær Jesus. Og vi er ikke fri af konsekvenserne ved de frie valg, vi tager. Jeg har selv færdes i den afgudsverden i mange år, og det løber mig koldt ned af ryggen at se/høre, hvordan alt og alle pludselig skal dyrke disse hinduistiske guder, som er det, vi gør, når vi laver disse øvelser.

Der er god grund til, at der står skrevet, at i de sidste tider vil mange blive forført. Det virker så lækkert, man ser, hvad man ønsker at se, mærker, hvad man ønsker at mærke og tror, at det er Gud, Jesus, Helligånden. Satan tager alt, hvad Gud har skabt og vrænger det lige lidt, så det føles helt fantastisk, som om Gud kommer helt nær som aldrig før, og alt er bare godt.

Vi ville jo ikke blive forført, hvis det var noget ubehageligt, vel? 2. Peters brev.1:5: ”Sæt derfor alt ind på, at jeres Tro bliver en Tro, der vil noget.” Jeg synes, det er på høje tid, at vi får ryddet op i Guds Hus. Det er blevet en markedsplads igen. Fyldt med Halloween, okkultisme, yoga og meget andet, der ikke hører til i Guds hus.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Vi skal fortælle folk om Det glade budskab, Evangeliet, Jesus og Guds Ord samt Helligånden, ikke lokke folk indenfor med cirkus, snolder, afguderi, falske præster, der ikke brænder for Jesus og for Guds Ord, men for at Guds Ord tilpasser sig verden. Jeg har været buddist/hinduist igennem mange år og har mange erfaringer der. Jeg har intet godt at berette.

Jeg har først for nylig fået kundalinislangen (det er den man vækker, når man bare laver yoga længe nok, får åbnet alle seks chakra og kundalinislangen), fjernet fra min rygrad af Herren Jesus Kristus med en kær kristen søsters hjælp, der ved noget om disse ting. I 2010 kom jeg helt og holdent til Jesus og har ikke ønsket andet end at fordybe mig i Guds Ord siden.

Dog havde jeg aldrig tænkt på, at disse afgudsdæmoner, jeg for mange år siden havde lukket ind, ikke bare var forsvundet ud af mig. Det var en hård, uhyggelig oplevelse at få dem ud, men Gud ske lov, efter at det er gjort, og Jesus og Helligånden fylder disse før mørke steder i mig med lys, liv, vejen og sandheden, ændrer mange ting sig i mit liv til noget så fantastisk, jeg ikke troede fandtes her på jorden.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Når jeg slukker for verdens politik og nyheder, kommer Guds fred og fylder mig, som ingen anden fred, jeg nogensinde har haft, og når jeg fordyber mig i Guds Ord, kan jeg gøre mig klar til de tider, der kommer, da de er nøjagtig, som de har været siden tidernes morgen. Jeg forstår ikke de kristne, der ikke læser Bibelen igen og igen, da alle avar, på alle ting, står deri.

Det er på høje tid at blive radikal, som Jesus var, på hans tid.