Paul Conrad oplevede et præcist økonomisk mirakel

Paul Conrad havde sin bil på værksted og fik en kæmperegning. Den betalte Gud.

– Jeg har lyst til at fortælle om, at Ketty og jeg på et tidspunkt oplevede et økonomisk mirakel. Vores bil skulle på værksted, og vi kørte ned i nærheden af Brande. Her kom den ind på et værksted; vi regnede ikke med at det blev det store beløb. Dengang havde vi ikke ret mange penge at gøre med. Da vi fik regningen, lød den på 15.400 kroner. Vi var chokeret!

På vej hjem i bilen skal jeg love for, at vi fik sukket til Gud og bedt om guddommelig hjælp i situationen. Vi kørte hjem; kom til Randers, og da vi kørte ned af Birkevej, hvor vi boede, var der en bil på vej op imod os. Da vedkommende så vores bil køre ned, så vendte han om og fulgte efter os. Da han kom uden for vores hus, nummer 18 på Birkevej, steg han ud.

Så sagde han til os, at han havde været til et karismatisk bedemøde. Under bønnen oplevede han en stærk tilskyndelse til at give os et økonomisk beløb. Han overrakte os en konvolut med det beløb, han havde fået tilskyndelse til at give os. Så tog han af sted igen, og vi gik ind. Da vi åbnede konvolutten og talte pengesedlerne op, var der præcis 15.400 kroner.

Vi var overvældet, vi havde aldrig oplevet noget lignende før. Det var Guds svar lige præcis ind i vores situation lige der.

Konference

Paul Conrad medvirker sammen med Anders Ova i konferencen ”Profeten og Pioneren”. Paul Conrad er Pioneren og Anders Ova er Profeten. Konferencen finder sted lørdag den 29. april kl. 14, i Mariagerfjord Frikirke.