Ova: Hun nåede at tage imod Jesus, før hun blev dræbt

Kunstmaleren og forfatteren Anders Ova har været igennem et langt og meget alvorligt sygdomsforløb, efter at han blev smittet af corona.

Anders Ova var på værtshusmission. Her fortalte han en kvinde om Jesus. Kvinden døde kort tid efter i en bilulykke.

– Vi flyttede fra Norge til Danmark, for vi følte, at det var der, vi var hjemme, efter at jeg var blevet en kristen. Langeland blev stedet for os, af alle steder i verden: Langeland. Vi var ofte ude og evangelisere om aftenen i gågaden. Den aften, det handler om, stod vi udenfor et diskotek og sang kristne sange.

Ejeren af diskoteket kom ud og inviterede os ind, fordi han åbenbart syntes, det var noget godt. Jeg satte mig ned ved et bord, hvor der sad en ung kvinde. Jeg kom i snak med hende og oplevede, at hun var meget åben for evangeliet. Hun begyndte at græde og fortalte mig, at hun havde villet det her i mange år, men der havde ikke været nogen mulighed for det.

Det var sådan en fin aften, hvor jeg oplevede at bede for hende og se hende frelst. Nogle dage senere læste jeg i avisen, at der havde været en stor ulykke på Langelandsbroen, hvor der var flere omkomne, og jeg fik at vide, at hun faktisk var en af dem. Det var en oplevelse af sorg og glæde: Sorg over hendes skæbne, men også en glæde over, at jeg fik lov til at føre hende til Herren. En dag tror jeg, at jeg skal få lov til at se hende igen, slutter Anders Ova.

Konference

Anders Ova medvirker sammen med Paul Conrad i konferencen ”Profeten og Pioneren”. Paul Conrad er Pioneren og Anders Ova er Profeten. Konferencen finder sted lørdag den 29. april kl. 14, i Mariagerfjord Frikirke.