Familielejr med fokus på Guds faderhjerte

Trevor og Linda Galpin, som bor i New Zealand, er hovedtalere på årets lejr med Familier På Vej.

I år holder Familier På Vej sommerlejr den 24.- 29. juli på Aalborg Efterskole i Hals. Underviserne er Trevor og Linda Galpin, som er kendt fra Fatherheart-skoler i Danmark og udlandet.

På lejren er der som altid fokus på parforhold, relationer og familieliv med undervisning for både voksne, børn, juniorer og unge. I år vil der være et særligt fokus på, hvordan oplevelsen af Gud som vores Far har indflydelse på, hvordan vi lever og er sammen med andre, fortæller Jens Skov fra Familier På Vej.

”Familier På Vejs sommerlejr er en lille lejr, men du kommer til at møde et stort fællesskab, hvor der er plads til dig. Vi vil gerne være det fristed, hvor man kan komme som familie og opleve et overskueligt og tæt fællesskab og blive udfordret af nærværende og relevant undervisning,” siger Jens Skov.

Et personligt møde med Gud som vores Far

Trevor og Linda Galpin stammer fra Storbritannien, men har boet i New Zealand i en årrække, hvor deres voksne børn og børnebørn bor. De har været involveret i kristen tjeneste hele deres voksne liv, hvor de har været præster i kirker og arbejdet med forskellige kristne organisationer. Linda har også arbejdet som sygeplejerske, senest inden for palliativ pleje.

I de sidste 15 år har de undervist og arbejdet internationalt i kirker, på konferencer og arrangementer om åbenbaringen af Gud som en far, der bringer os ind i et forhold til ham som hans sønner og døtre. Deres passion er at hjælpe andre til at få et personligt møde med Gud som vores Fader. Trevor er også forfatter til en række bøger om disse emner.

På lejren er der mulighed for indkvartering på værelse eller på camping. Uanset, hvad man vælger, er der fuld forplejning. Der er åbent for tilmelding på fampv.dk. Hvis man har spørgsmål eller måske ønsker at være medarbejder på lejren, kan man henvende sig til Jens Skov på lejr@fampv.dk eller telefon 23254077.