Indre Missions campinger og lejre

Indre Missions største bibelcamping er Hjallerup Bibelcamping i Nordjylland fra 22.-29. juli.

I løbet af foråret og sommeren sætter vi i Udfordringen fokus på nogle af de mange gode camping- og lejrtilbud, som det er muligt at deltage i. I denne uge har vi fokus på Indre Mission.

Indre Mission har i løbet af sommeren mere end 20 forskellige camping- og lejrtilbud. Det fulde overblik finder du på Indre Missions egen hjemmeside www.indremission.dk. I 2022 deltog omkring 13.500 mennesker på Indre Missions bibelcampinger og lejre fordelt ud over det meste af landet. Indre Mission har mange mindre og mellemstore bibelcampinger med en lang historie og stærke traditioner.

De to store

Blandt de største bibelcampinger er Mørkholt Bibelcamping og Hjallerup Bibelcamping. På Mørkholt, hvor der er en campingplads hele året, bliver der afviklet særlige campinger for mange forskellige målgrupper i løbet af hele sommeren. Første camping finder allerede sted fra 18.-21. maj og er for bedsteforældre og børnebørn.

I 2022 deltog omkring 13.500 mennesker
på Indre Missions bibelcampinger og lejre

På Mørkholt Bibelcamping er der i løbet af sommeren forskellige bibelcampinger, der hver især er målrettet særlige aldersgrupper og målgrupper. Her er det fra Ung Camp. Foto: Morten Stubkjær Klausen.

Derefter følger særlige campinger for seniorer, familier, unge, teens, singler og ikke mindst den helt særlige bibelcamping for mennesker med særlige behov, som afvikles i samarbejde med Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler og Kristelig Handicapforening i uge 30. I Hjallerup afvikles den største af Indre Missions bibelcampinger ’Hjallerup Bibelcamping’.

På Hjallerup Bibelcamping er der også mange forskellige tilbud til forskellige målgrupper og aldersgrupper, men i modsætning til Mørkholt afholdes det hele i samme uge. Der er således både et fællesspor og spor for børn, juniorer, teenagere og unge, mens campingpladsen desuden har Menighedscamp, International Camp og camp for aleneforældre.

International Camp arrangeres med fokus på alle, der er kommet til Danmark fra andre steder i verden. Som en integreret del af hele Hjallerup er der både arrangementer med fokus på at gå på tværs af kulturer og nationaliteter, og der er arrangementer målrettet de internationale deltagere.
Alle er velkomne i International Camp – også danskere!

Fra 7.-14. juli samles 200-300 mennesker på Hadsund Bibelcamping i hjertet af Himmerland. Foto: Anette Ingemannsen

Følg med på nettet

Hvis du går ind på hjallerupbibelcamping.dk kan du desuden finde links til, hvordan man kan følge nogle af årets møder live på nettet, ligesom der også er links til podcast med talere fra tidligere år og links til tidligere års lovsangsmøder m.m.