Kreativ bibeldagbog for de 8 – 12-årige

Med den kreative Bibel-dagbog kan juniorerne lære bibelvers, være kreative og bygge et godt fundament for daglige stille stunder. Bogen indeholder 40 andagter fordelt på otte temaer, bl.a. Guds kærlighed, taknemmelighed, tillid, m.v.

Forlaget Scandinavia står bag udgivelsen af en kreativ bibeldagbog for de 8 – 12-årige. Bogen inviterer til en andagtsstund med refleksion over et bibelvers samt løsning af den tilhørende aktivitet.

Med et indbydende og inspirerende design er der god mulighed for at lære sine juniorer at bruge tid på regelmæssige andagtsstunder. Sammen med bibelverset følger en kort andagt i form af en forklarende tekst, og de daglige aktiviteter kommer vidt omkring. Der er ordlege, rebus, labyrinter, farvelægningsopgaver og action steps, som fx ”skriv nogle af de ting, du er taknemlig for”. Der er også plads til at skrive bønner og refleksioner.

Selv om bogens forside måske mest appellerer til piger, er bogens indhold lige så aktuelt for drenge. Bibelcitaterne er fra både den hverdagsdanske og den autoriserede oversættelse.

Kreativ Bibeldagbog.
96 sider. 149 kr. Scandinavia