Soldatermissionen fejrer 100-årig

To generalsekretærer, en nuværende og en tidligere, deler minder og nyder en god kop kaffe sammen. Herluf Thing blev landssekretær (i dag benævnt generalsekretær) i 1972. I dag er Per Møller Henriksen generalsekretær for KFUM’s Soldatermission.

KFUM’s Soldatermission fejrer Herluf Thing, som fylder 100 år, med en reception den 26. maj på Treldevej 99, Fredericia mellem kl. 11.00 og 14.00.

Herluf Thing har bevidnet 100 år af Danmarks historie, og størstedelen i tæt kontakt med forsvaret og de danske soldater. Han er gået foran med støtte og nærvær for de danske soldater gennem sit arbejde i KFUM’s Soldatermission, skriver organisationen i en pressemeddelelse. Herluf Thing var selv en flittig bruger af KFUM’s Soldaterhjem, da han var i værnepligt efter 2. Verdenskrig.

Siden da blev han i KFUM’s Soldatermission i 42 år som bl.a. soldaterhjemsleder og landssekretær. Hans store arbejde for de danske soldater er uvurderligt. Han gik på pension som 1989, men har siden da stadig været en aktiv og glad soldaterven. Man kan læse mere om Herluf og hans arbejde i KFUM’s Soldatermission på hjemmesiden.

Herluf Thing blev rejsesekretær i 1959 og landssekretær i 1972. Den nuværende generalsekretær hedder Per Møller Henriksen.