Mias budskab til unge: ”Gud siger, du er god nok”

Mia sammen med sin mand Chris og børnene (fra højre) Isabel, Valdemar, Ellinor, Theodor og i armene på Mia, yngste mand Vincent.

Mia er gift, mor til fem, lærer på fuldtid, frivillig i frikirken Multihuset i Haderslev – og så har hun lige skrevet en bog.

Hvordan har du fået tid til at skrive en bog?

– Jeg har taget mig tid. Fundet de lufthuller, jeg kunne, og så kom corona, hvor der også blev bedre tid til at skrive. Men det har været dobbeltarbejde til tider.

Hvorfor ville du skrive en bog?

– Da jeg var 14 år, var jeg på GAF (Teenlejr på Mosaiks Sommercamp, red.), og der havde jeg en trosoplevelse, som fik mig til at begynde at skrive noveller og historie, som jeg læste for min mor og far. Jeg elskede at skrive dem. Derefter lå det latent i en del år, hvor jeg ikke gjorde noget ved det. Men så begyndte jeg at tænke på, hvilke drømme, jeg havde for mit liv, og jeg skrev et ”drømme-ark”, hvor jeg skrev både realistiske og urealistiske drømme ned – og der kom tanken om at skrive en bog ud af en længsel.

– Jeg har altid haft en drøm om at nå unge mennesker, at arbejde med dem, opmuntre dem – også til at turde leve med Gud. Hele mig vil gerne arbejde med mennesker og opmuntre dem – særlig til at leve med Gud.

– Det har taget lang tid at skrive den, og så har jeg været tæt på, og så er der lige gået tre år. Imens har jeg spurgt Gud, hvornår det skulle være – og derfor tror jeg også på, at nu er det rigtige tidspunkt kommet.

Læs resten af artiklen her på udf.nu


Artiklen fortsætter efter annoncen: