Frikirken Betania i Blåhøj fejrer 90-års jubilæum

I anledning af 90-års jubilæet inviterer Betania Kirkecenter på Blåhøj Stationsvej 27 i Brande til reception den 23. september kl. 12.00 – 15.00.

Under receptionen vil der være pølser fra Blåhøj Pølsevogn, hoppeborg og sjov for børnene, udstilling, rundvisning og andre indslag i forbindelse med kirkens 90-års historie og det, der sker lige nu i kirkens mange arbejdsgrene. Frikirken Betania er en del af lokalsamfundet i Blåhøj og omegn, og ca. 350 mennesker deltager i kirkens ugentlige gudstjeneste og aktiviteter, herunder en børne- og ungdomsforening med over 100 medlemmer.

Indbydelsen til jubilæumsfesten i Blåhøj er prydet med mange billeder fra frikirkens 90-årige historie.

– Med receptionen vil vi sige tak for det samarbejde, der har været og fortsat er med borgere, foreninger, forretningsforbindelser og kommunen, og vi ser frem til fortsat engagement og samarbejde i vores lokalområde. Alle er velkomne og alt er gratis, hedder det i indbydelsen fra Betania Kirkecenter.