Rejse til Papua Ny Guinea gav næring til missionsdrømme

De 11 unge på MAF CO-PILOT’s missionsrejse besøgte landsbyen Ialibu i PNG, hvor de danske missionærer Sophia og Jacob Sode grundlagde en skole og en kirke og byggede flere huse. De danske unge blev taget imod med en stor festmiddag. Nathali Bak ses nederst til venstre. Foto: Privat.

Nathali Bak var med på missionsrejse til Papua Ny Guinea i sommer. Det har givet hende yderligere mod på at bruge sin sygeplejeuddannelse til at gøre en forskel for verdens nødlidende.

Da Nathali Bak i sommer var på missionsrejse til stillehavslandet Papua Ny Guinea, var det begyndelsen på en drøm om at gøre en forskel i verden og yde en indsats i missionsarbejde.  – Jeg er en type, der godt kunne tænke mig selv at komme ud i en form for missionsarbejde. På turen lærte jeg en masse om, hvordan det kan ske. Der er mange måder at tjene på – også helt praktisk, siger Nathali.

Hun er ved at uddanne sig til sygeplejerske i København, og når hun er færdig om et halvt år, flytter hun til Aarhus – og hvem ved, måske en dag længere ud i verden for at yde en missionsindsats ”med mine hænder,” som hun udtrykker det. Missionsrejsen til Papua Ny Guinea var arrangeret af MAF CO-PILOT, der er ungdomsafdelingen af missionsorganisationen MAF.

MAF rækker ud med evangeliet til verdens isolerede vha. små fly. De 14 dage med CO-PILOT i Papua Ny Guinea var netop tilrettelagt, så unge kunne få en smagsprøve på, hvad det vil sige at være udsendt i mission. MAF’s danske udsendte Rebecca og Tajs Jespersen, der hhv. er lærer på en international kristen skole og kommunikationsmedarbejder for MAF i Papua Ny Guinea, var rejseledere på turen og viste deres hverdag som missionærer anno 2023. De unge hjalp på MAF’s base i Mount Hagen med IT-opgaver og kommunikationsopgaver.

De 11 unge på missionsrejsen besøgte også landsbyen Ialibu, hvor de danske missionærer Jacob og Sophia Sode bosatte sig i 1961 og boede i over 40 år og hjalp med at etablere en kirke og en skole.

Læs resten af artiklen her på udf.nu