Kongeriget live

Tredje album fra We The Kingdom er et live-album, der ikke skuffer og holder stilen fra de to tidligere udgivelser (derudover har de udgivet en række EP’er).

Sangene kommer især fra deres første album, Holy Water, hvor de også havde flest hits. De to bedste sange (mine yndlings) fra dette album er også med, nemlig Caves og Don’t Tread On Me. På originalversionen af sidstnævnte havde de en effekt, hvor en bid af lead vokalen kørte igennem nummeret på repeat, som var ganske fed.

Nu, hvor det er live, havde de ikke mulighed for at gøre det samme (eller valgte ikke at gøre det), så i stedet har de ekstra trommefills lagt ind. Det er ikke helt det samme, men det fungerer. Mine to yndlingssange fra deres andet album valgte de ikke at tage med, men åbningssangen herfra, Left It In The Water, er også åbningssangen på denne live-plade. For at gøre den lidt mere spændende har de kædet den sammen med Proud Mary (Tina Turner) og Johnny B. Good (Chuck Berry) og lavet en medley ud af det.

We The Kingdom er et familieband med efternavnet Cash (ingen relation til Johnny). Kort tid efter, at denne plade kom ud, meddelte medforsanger, Franni Rae, til CCM magazine, at hun har valgt at holde en pause i bandet. Hun var/er en stor del af bandet, så det vil kunne mærkes. Hun har lovet at gennemføre alle deres live forpligtelser i 2023, før hun er helt ude. Hvem, der kommer ind i stedet for, og hvad, det gør for lydbilledet, vil tiden vise.

Sangen Family fra det andet album slipper de bedre afsted med denne gang. Frannie Rae gør det i hvert fald godt. Crowder dukker op her, hvilket giver sangen et ekstra pift. Live-pladen er 1 time og 12 minutter lang, men det føles, som om at man kommer hurtigt igennem den, og at der sagtens kunne have været flere sange med. Det er sikkert et godt tegn (fremfor det modsatte).

Kunstner: We The Kingdom
Titel: Live From The Ryman
Genre: Pop/Rock
Download: itunes.dk – Pris: 89 kr.