En duft af Himlen

Sød musik fylder dine ører med denne solist. Som deler det musiske fodslag med bandmedlem Molly Parden.

Denne musik kører stille bagved enhver aktivitet, som en sød stille tone af velvære, som tager os ind i Guds kærlige rige på en helt almindelig hverdag. Jon er passioneret i sine sangtekster; som et vidnesbyrd udfolder hans sange sig med en kvindelig baggrundsklang af et kor i samråd med solisten. Dette skaber en skøn musik i din stue på en vinteraften eller en skøn sommerdag, som en worship til vores fader i himlen, hvor fred og håb, samt korset, er i fokus i teksterne.

Nåden folder sig ud i tonerne og kan for nogle måske være en helligånds tilbedelse i folkemusikkens genre. Jon bruger også sine tekster til at fortælle sin egen historie og vandring med Gud og leder os og lærer os hans trofasthed. Jon synger sin bøn ud til Gud, om at vise ham sit mål af nåde. Sangene er ikke rettet hen til den store fest eller den larmende forsamling, men mere en stille forsamling og til den enkelte.

Målgruppen er til den unge, som den modne eller den ældre. Denne solist rammer alle målgrupper. Tilbedelse og tonen er en venlighed for øret og giver lytteren plads til at finde sin egen vej hen til Guds hellige ånd. Sangene er ikke udelukkende tilbedelses-sange, men kan også høres på vej til job eller en tur ude i naturen.

En fremragende solist med sans for at frembringe en duft af himlen herned til os alle.

Kunstner: Jon Guerra
Titel: Radicant Reason
Genre: Folk/Baroque/Ambivent
Download: itunes.dk – Pris: 69 kr.