Maria K. Herbst bliver ny skoleleder på Jakobskolen i Aarhus

Maria Kofoed Herbst er p.t. skoleleder på Romalt Friskole.

Den 51-årige Maria Kofoed Herbst skal være ny skoleleder på den kristne friskole Jakobsskolen i Aarhus fra 1. januar 2024.

Dermed får Jakobskolen en leder med over 11 års erfaring i skoleledelse og friskoledrift, fortæller bestyrelsesformand på Jakobskolen Michael Sjælland.
”Vi ser i høj grad frem til at byde Maria velkommen på skolen og dermed få glæde af hendes erfaring, store engagement og høje faglighed. Maria brænder for friskoleverdenen og det at drive en værdibaseret skole, hvor vi både vægter det kristne grundlag og fagligheden højt. Det, tror vi på, er det helt rette match for Jakobskolen.”

Også Maria Kofoed Herbst ser frem til samarbejdet: ”Jeg glæder mig til at møde elever, forældre og medarbejdere og ser frem til at være med til at videreudvikle Jakobskolen, så den fortsat kan stå som et stærkt skoletilbud i Aarhus, hvor kombinationen af et kristent værdigrundlag og en tydeligt profileret, kreativ og mangfoldig undervisning er nøgleingredienserne,” fortæller hun.

Om hvorfor valget faldt på en kristen friskole, uddyber hun:

”Jeg tror fuldt og fast på, at de sunde kristne værdier holder som grundlag for al livsudvikling. Vi har noget værdifuldt at give til vores børn, som holder i samfundet, og samfundet uden for den kristne skole skal ikke ses som i opposition til os, men som en del af os. Vores børn og teenagere skal sendes ud i samfundet, hvor de kan præge og virke med den gave, det er at være et menneske, der har respekt for og kærlighed til Guds fulde skaberværk”

Maria Kofoed Herbst bor i Assentoft ved Randers, er gift og mor til tre børn.