Sms-julekalender med gospel spreder igen lys i mørket

Igen i år er kan man få SMS-gospeljulekalenderen fra The Gospel Fellowship.

Sidste år søsatte The Gospel Fellowship en SMS gospel-julekalender. Det blev en stor succes, som man nu har valgt at gentage i år. Det var gospelsangerne Hans Christian Jochimsen og Laura Kjærgaard, som stod for kalenderen i 2022, hvor folk fik en sms hver morgen. Den kunne man så åbne, når man fik tid, og så var der hver dag et afsnit, hvor man kunne synge en julesang sammen, høre en lille julehistorie eller få lidt mere viden om The Gospel Fellowship.

Dette års julekalender

Hans Christian Jochimsen og Laura Kjærgaard skriver om dette års julekalender:

”Den 1.12 starter sæson 2 af SMS julekalenderen. Hver morgen modtager du en sms med et link til dagens videolåge, hvor vi vil gøre vores absolut bedste for at sprede lys i mørket og gospel-julestemning til dig over morgenkaffen. Du har også muligheden for igennem hele julekalenderen at vinde lækre (gospel) præmier. Vi glæder os!”

Tilmelding

Man kan tilmelde sig julekalenderen ved at sende en SMS med teksten GJUL til 1220. Herefter modtager man en SMS med bekræftelse på, at man er tilmeldt.

The Gospel Fellowship

The Gospel Fellowship er et trossamfund med samme grundlag som folkekirken. Den 10. december holder fællesskabet ”Gospel Celebration” med fællesspisning og gæstekor på Filippavej 3, Frederiksberg C. Madbillet á 60 kr. købes online senest den 6. december. Det er også muligt at komme til Jule Celebration den 24. dec. kl 11.00 i Templet på Frederiksberg Allé 9 i Kbh.