Fernisering i Galleri Bibelland

Palmesøndag den 24. marts kl. 14-17 vil der være fernisering i Galleri Bibelland i Børkop, hvor kunstneren Bo Schultz’ billeder hænger i både caféen og galleriet. Galleriets faste udstilling indeholder skulpturer af Gert Grube. Fotos: Øverst Bo Schultz, nederst hans maleri med titlen ”To børn”.

Palmesøndag åbner sæsonen i Galleri Bibelland i Brejning Søndergade 10 i Børkop, hvor Bo Schultz fra Køge vil udstille sine billeder.

Bo Schultz fortæller om sig selv:

”Jeg er gift med Bente og har været det i snart 42 år. Jeg begyndte at male for 10 år siden, da jeg i min morgenbøn oplevede en stærk tilskyndelse til at begynde at male. Jeg kunne mærke, at det kom fra Gud, men jeg havde ikke lyst til at male og havde ikke fået undervisning i det. Men efter nogen tid måtte jeg overgive mig til det, og så skete der rigtig meget, og pludselig kunne jeg male. Min kunst bliver mest inspireret af min tid i bøn og Bibelen. Det er ofte her, jeg oplever at noget ligesom fødes frem.”

Der er gratis entré til Galleri Bibelland. Man kan også booke kunstneren Gert Grube til en rundvisning, hvor han bl.a. fortæller om sin faste udstilling af egne skulpturer.