KD’s tidligere landsformand skal lede Agape

Marianne Karlsmose

Fra 1. maj tiltræder Marianne Karlsmose, Tarm, stillingen som landsleder af foreningen Agape.

Den nye landsleder, der afløser Annette Bech Vad, kommer fra en stilling i Kirkens Korshær. Hun har tidligere været landsformand for KristenDemokraterne, gymnasielærer på Det Kristne Gymnasium i Ringkøbing og sidder som medlem af Regionsrådet i Region Midt. Marianne Karlsmose har således en mangesidet erfaring og en særlig drivkraft for kirkeligt socialt arbejde, skriver Agape i en pressemeddelelse.

Kompetent og engageret

Formand for Agape, Heine Holmgaard, glæder sig over ansættelsen af Marianne Karlsmose:

“Det er en meget kompetent og engageret leder, som nu vil få ansvaret med at videreudvikle organisationen og de mange projekter, vi arbejder med, herunder religionspsykologi og sjælesorg. Udover at stå i spidsen for de ansatte i foreningen vil Marianne også stå i spidsen for de mange frivillige, der er tilknyttet de forskellige arbejdsgrene.”

Min livsrejse har været lidt kringlet de sidste år,
men jeg er overbevist om,
at der var en dybere mening med det,
så min rejse kunne lande i Agape.

Rejsen er endt i Agape

Den kommende landsleder, Marianne Karlsmose, glæder sig til at komme i gang:

“Jeg glæder mig utrolig meget til at gøre en forskel for mennesker gennem Agapes vigtige arbejde som diakonal organisation, der giver inspiration og hjælp til livet. Jeg er taknemmelig for at få betroet opgaven som landsleder, så jeg sammen med frivillige og lønnede medarbejdere, medlemmer og bestyrelsen kan udvikle Agape og udbrede kendskabet og brugen af Agapes mange gode tilbud med udgangspunkt i det hele menneske – hele tilværelsen – hele livet. Min livsrejse har været lidt kringlet de sidste år, men jeg er overbevist om, at der var en dybere mening med det, så min rejse kunne lande i Agape.”

Marianne Karlsmose bor i Tarm med sin mand, Birger, der er teolog og gymnasielærer. De har tre sønner mellem 16 og 22 år.

Om Agape:

Agape blev stiftet i 1979 og har som mission at give hjælp og inspiration til livet ved at udøve og fremme kirkeligt socialt arbejde (diakoni). Organisationen har en række arbejdsgrene, herunder:


Artiklen fortsætter efter annoncen:Psykologklinik i Silkeborg, hvor der tilbydes terapi og supervision.
Parvis – gratis brevkasserådgivning til par.
PsykTro – gratis telefon- og brevkasserådgivning.
Sjælesorg – kristen livs- og troshjælp.
Kurser, foredrag og retræter.

Organisationen har 2.000 medlemmer, omkring 175 frivillige og 7 ansatte.