Vellykket album!

Lacey Sturm er en erfaren artist. Hun er et af de oprindelige medlemmer i bandet Flyleaf. Hun gik solo på et tidspunkt. Nu er hun både ude med denne nye plade, men er også tilbage i bandet igen.

Rent musikalsk er der ligheder med Avril Lavigne, Ledger og Bjørk (som på sangen ”End The Wars”), uden at hun er en kopi af disse tre. Pladens titel betyder ifølge Sturm et “øjeblik, hvor man ser realitetens sandhed, som man ikke så før“ (rent teologisk betyder ordene en udtømmende omvendelse). Lacey Sturm skriver ganske gode sange.

Enten alene eller med sin mand Josh eller med vennerne fra Skillet, John og Korey Cooper. En af sangene hedder ”A Man Needs a Maid”, hvilket, jeg synes, var en lidt sjov titel fra en kvindelig sanger. Det viste sig dog også, at sangen var skrevet af veteranen Neil Young. Det er ikke tit, at man hører kvindelige sangere “screame”, men det mestrer hun også (i bedste Kevin Young-stil – forsangeren fra Disciple), som for eksempel på sangene ”The Decree” og ”Reconcile”.

Der er gået syv år mellem dette og det foregående soloalbum. Hun har indimellem udgivet singler, men så kom pludselig dette album (uden meget foregående reklame) med de samme fem singler plus ti ekstra sange. Albummet er vellykket. Jeg har ikke rigtigt fulgt Flyleaf eller Lacey Sturms karriere tidligere, men hun kan helt sikkert noget.

Jo flere sange der er, jo sværere kan det være at huske dem alle, men når man kigger på oversigten over titlerne, så er ”Are You Listening” og ”Terrible Mistake” nogle titler, man husker, hvilket betyder, at sangene er over gennemsnittet, og så selvfølgelig coverversionen af ”A Man Needs a Maid”. På sangen ”Breathe With Me” har Lacey Sturm besøg af violinisten Lindsey Sterling, hvilket får sangen til at skille sig ud rent lydmæssigt.

En ganske vellykket plade fra Flyleafs tidligere og nuværende forsanger.

Kunstner: Lacey Sturm
Titel: Kenotic
Genre: Rock
Download: itunes.dk – Pris: 109,00 kr.

Hør på Youtube: A Man Needs A Maid – YouTube


Artiklen fortsætter efter annoncen: