Årsmøde og koncert hos Mission10Forty

Den armenske koncertpianist Irina Hayrapetyan vil på årsmødet spille værker af bl.a. armenske komponister. Foto: www.irinahayrapetyan.com

Den danske hjælpeorganisation Mission10Forty inviterer til årsmøde i Vestermarkskirken i Grindsted d. 26. maj 2024.

Mission10forty blev etableret i september 2021 og har siden oplevet, at opbakningen har været overvældende. Derfor ser organisationen med stor glæde frem til at fortælle om alt det, de har kunnet opnå med folks generøse støtte. Organisationen arbejder i Ukraine, Armenien og Afghanistan, primært med støtte fra frivillige.

Årsmøde med koncert

Om indholdet af årsmødet fortæller Kim Hartzner, som er leder for Mission10Forty:

”På årsmødet vil vi præsentere jer for en del af de projekter, vi gennemfører, og vise jer videoer fra vores hjælpearbejde i krigsområderne i Armenien og Ukraine og om, hvordan vi redder børn i Afghanistan, som ellers risikerer at lide sultedøden. Og vi stiller direkte igennem til nogle af vores folk i projektlandene, så I konkret kan se og høre, hvad jeres støtte gør det muligt for os at udføre.”

Udover selve årsmødet deltager den armenske koncertpianist Irina Hayrapetyan (Det Kongelige Teater) også på årsmødet og spiller værker af armenske komponister samt Chopin og Rachmaninov. Inden selve årsmødet og koncerten vil der være gudstjeneste i Vestermarkskirken, hvorefter man har mulighed for at spise frokost, inden dagen fortsætter. Alle er velkomne til at deltage.

Om Mission10Forty

Mission10Forty er en dansk international hjælpeorganisation, der hjælper udsatte børn og unge i landene i 10/40 Vinduet i Afrika, Mellemøsten og Asien, samt i Østeuropa. Visionen er at se den unge generation i landene i 10/40 Vinduet forandret, så de kan udleve deres fulde potentiale som mennesker.