Kvindekonference i Kolding for alle generationer

Billedet er fra en tidligere konference i regi af Kvinder i Netværk.

Kvinder i Netværk holder igen kvindekonference. Det sker i Kolding 1.-3. november under overskriften ”Bold and beautiful connect”. Målet er at skabe en stærkere forbindelse mellem Gud og mennesker og få ryddet op i det, der kan stå i vejen for forbindelsen.

Talerne

Årets talere er alle stærkt optaget af årets tema “connect” (forbinde). Fredag taler Linda Gadsbøll fra Aarhus. Til daglig er hun terapeut og forbeder. Lørdag formiddag kan man høre to inspirerende unge piger, Johanna Pedersen og Cecilie Roswall tale. Senere lørdag vil man også kunne høre taler ved Ingrid Frederiksen, præst fra Kirkeibyen Kolding, og Maria Victoria Lund fra København. Søndag vil det være Kate Favre, der har rødder i Schweiz, som taler. Der er altså tale om en buket af kvinder, der spænder vidt både i alder og erfaring med Jesus.

Terapeut og forbeder Linda Gadsbøll, Aarhus, taler fredag

Fællesskab og tid med Gud

Det bliver en konference med fællesskab mellem kvinder i alle generationer, båret af lovsang og tid med Gud. Konferencen finder sted i Samværket i Kolding. Det er muligt at læse mere og tilmelde sig på www.kvinderinetvaerk.dk/konference-kolding.

Om Kvinder i Netværk

Kvinder i Netværk har eksisteret siden 2013, som en tværkirkelig bevægelse, der er kaldet til at formidle vækkelse, frihed og udrustning til kvinder i Danmark. Gennem arrangementer og netværksbygning ønsker de at inspirere den enkelte til tro, tilbedelse og efterfølgelse af Jesus Kristus. Arbejdet i Danmark udspringer af Kvinner i Nett-verk, Norge, som blev grundlagt i 1990.