Nyt forlag vil hjælpe forfattere

Powerhouse i Thisted støtter mission ved at trykke bøger
Forlaget Power House Publishing blev startet i år 2000 på en ide af Kim Torp, leder af menigheden Bibel og Missionscentret i Thisted.

Kim Torp vil også tilbyde cd-kopiering

Menigheden havde gennem flere år støttet missionsarbejde i Sri Lanka og Syd Afrika, og havde et ønske om at se pengene multipliceret i stedet for at ende i et tomt hul.
– Vi lavede layout og trykte deres bøger, og derefter forærede vi bøgerne til dem som en gave. Det betød, at vores lille missionsgave efterhånden blev 4-5 doblet, når de havde solgt bøgerne. Alt arbejde blev gjort på frivillig basis, fortæller Kim Torp.
Forlaget har pr. 1. januar 2003 ansat Jill Torp til at være forlagsleder, da man i 2003 forventer at udgive op til 10 bøger, hæfter og cd’er.
– Af nyudgivelser kan nævnes en stor engelsk bog med titlen ”Hands of God”, ca. 350 sider af Philip Mohabir, og den omhandler ”de 5-foldige tjenester”. Elisabeth Syrés biografi regner vi med udkommer til efteråret, og det vil så være den 4. i serien med Elisabeth Syré.
Powerhouse vil også være behjælpelig over for andre foreninger og personer, som har et hæfte eller en bog, som de gerne vil have udgivet.
Som noget helt nyt kommer vi også fra maj måned til at tilbyde prædikanter, rejsende evangelister og kirker kopiering af cd’er med deres egne prædikener og undervisning på, siger Kim Torp.