Silje var Stjerne for en aften – og priste Gud

Silje Myrene Møller fik en tredjeplads i tv-konkurrencen “Stjerne for en aften”
og forkyndte evangeliet for hundredtusinder seereDen 18årige Silje Myrene Møller fraSvenstrup ved Aalborg blev landskendt, da hun optrådte i tv-konkurrencen “Stjerne for en aften”.
55 unge, håbefulde talenter var blevet udvalgt til at dyste om en plads i den store finale, hvor vinderen ville få en pladekontrakt og chancen for det helt store gennembrud. Silje Myrene Møller gik videre til finalen, der blev afviklet lige før jul, og fik en flot tredjeplads.
Hendes mål var at fortælle det kristne budskab videre, og det mål har hun nået, mener hun.
– Jeg er meget tilfreds med min placering. Men på den eller anden måde er det ligemeget, hvad resultatet blev. Jeg har nået mit mål med det her. Det er fuldført, siger Silje Myrene Møller, der ikke har oplevet, at det var svært at være kristen i underholdningsbranchen.
De 11 finalister havde hver deres sang, som de skulle synge, og derefter kunne tv-seere fra hele landet stemme på deres personlige favorit. Silje Myrene Møller havde valgt at synge MaryMarys sang Shackles (Praise you), som handler om at prise Gud.
– Jeg ville gerne ud med noget. Derfor var det vigtigt for mig at synge en sang med et budskab, fortæller Silje.

Sjove oplevelser

Hun er vant til at synge i kristne sammenhænge og er blandt andet med i lovsangskoret i Aalborg Menighedscenter. Men det er første gang, hun har oplevet at blive et kendt ansigt, og det har givet mange sjove oplevelser.
Som for eksempel at folk, hun ikke kender, har stoppet hende på gaden og snakket med hende.
– Det er da lidt underligt, men folk har kun haft positive reaktioner. Mange har sagt, at det er godt at stå fast på det, man tror på, siger Sijle, der går i 3.g på Hasseris Gymnasium.
Det var klassekammeraterne her, der opfordrede hende til at forsøge at komme med i konkurrencen. Og under hele forløbet har menigheden støttet hende med forbøn.

Udstrålede Gud

Silje optrådte i program nr. ti og fik maksimumpoint af dommerne, der blandt andet roste hendes stærke udstråling.
– Det må være Gud. Det er godt ikke at udstråle mig selv, fortæller hun.
– Jeg var meget nervøs, før jeg gik på scenen. Men jeg bad Gud om, at han måtte hjælpe mig, så jeg kunne give alt.
Dommerne sagde til hende, at det kunne blive svært for hende at slå igennem med kristne sange, men det tager hun helt roligt. Silje tror, at hendes sangstemme er en gave fra Gud.
– Derfor vil jeg også bruge den på at fortælle om Gud. Det her har været en god oplevelse. Nu skal jeg videre ud med evangeliet., understreger hun.
– Jeg har fået lov til at fortælle om Gud, og jeg tror, det er derfor, jeg kom så langt i konkurrencen.
Den nordjyske sangerinde ved endnu ikke, hvad hun skal lave efter gymnasiet, men hun er overbevist om, at hun i kommer til at synge for mennesker i fremtiden.
– Jeg håber på at komme langt ud til dem, der ikke er frelst, siger hun.