Naturlig adoption

Jeg er til dels enig med Venstres folketingsmedlem Inge Dahl Sørensen om, at det at være homoseksuel er et tilvalg, og derved vælger man noget fra her i livet! F.eks. at få børn!
Nogle psykologer konkluderer, at homoseksualitet ikke er et medfødt gen, men at det er en opvækst bestemt seksualitet. Hertil kan jeg kun tilslutte mig! At være homoseksuel er en ikke naturlig form for seksualitet, som kan skyldes mange ting under opvæksten, der giver en seksuel tiltrækning til samme køn.
Børn har brug for de rollemodeller, som naturen har bestemt, nemlig to af forskelligt køn, en far og en mor. Vi må i vort danske samfund gå efter idealet, som giver sig udtryk i kernefamilie.
Heteroseksuelle er på ingen måder perfekte som forældre, og ligeledes er homoseksuelle på ingen måde andenrangs mennesker, men hvorfor ikke gå efter idealet i en situation som denne, hvor barnet ikke selv kan vælge sine forældre, idealet som er naturens eget? Vi er nu engang skabt med to forskellige køn, og den naturlige seksualitet, som giver adgang til børn som en mulighed, er heteroseksualiteten. Hvorfor skal vi legalisere, at homoseksuelle må adoptere, når naturen ikke gør dette?
Når vi ser, hvordan børn bliver mobbet for de mest mærkelige ting, så bør vi også forudse, at dette kan ske for børn med homoseksuelle forældre. Jeg opfordrer på ingen måde til mobning, men derimod til beskyttelse af barnet.
(Forkortet af red.)
Folketingskandidat
for KFU i Vejle Amt
Peder Tind