One Voice One Spirit

Karakter: 8Hvor er det ærgerligt, at denne CD er pakket ind i Zebra-skind og hedder noget med Afrika!
One Voice One Spirit er nemlig noget helt helt andet, end det vi normalt forbinder med Zebra-skind! Jeg havde forventet varm afrikansk swingende gentag-efter-forsangeren sang, masser af bongo-trommer og alt det der – og alt det er der stort set ikke noget af!
I stedet kommer vi til noget, der minder mest om et amerikansk halleluja-amen-pinse-møde i gammel Jimmy Swaggert stil. Og ikke ét ondt ord om det (jeg oplever CDen som god og ægte lovprisning af Herren på en fin og inderlig måde), men indpakningen er forkert – varen er en anden, end det omslaget signalerer!
One Voice One Spirit er optaget i Rehma kirken i ‘de hvides’ Sydafrika, men stilen virker amerikansk på mig med hastige rytmer, masser af sang og et forrygende band – herligt pinsemøde fra Refleks Musik!
Christian Larsen