850.000 til landbrugs- og menighedsprojekt i Cambodia

Danmission har fået 850.000,- kr. til organisationens landbrugsprojekt i Cambodia gennem Det Lutherske Verdensforbund.Projektet, som løber under sloganet “Landmænd arbejder for udvikling”, er budgetteret til i alt 1 mio. kr. over en 3-årig periode.
Fra Cambodia skriver missionærerne Bodil og Jørgen Lindgaard, at arbejdet er inde i en meget travl og spændende periode, fordi mange familier er motiverede for nytænkning og udvikling. Bl.a. er der stor succes med kurser i grøntsagsdyrkning. Herudover organiserer og udvikler projektet en række systemer inden for risdyrkning, dambrug og husdyrbrug.
Parallelt med landbrugsarbejdet oplever også det kirkelige græsrodsarbejde en betydelig vækst. Via den ekstra økonomiske saltvandsindsprøjtning har arbejdet nu mulighed for at fortsætte.

Missionærerne Bodil og Jørgen Lindgaard har tidl. arbejdet i Nepal, men er nu i Cambodia for Danmission