Centralafrika normaliseres

Selv om amerikanske og tyske missionærer i påsken vendte tilbage til Centralafrika efter i ca. 5 måneder at have opholdt sig i Cameroun pga. af borgerkrig, mener Sudanmissionen stadig ikke, det er sikkert for familien Møller (se uge 13) at vende tilbage. Rebeller fra Tchad styrer området i den nordlige del af landet, og lokalbefolkningen er flygtet ud i bushen og tør ikke deltage i søndagsgudstjenesterne. Det er derfor endnu ikke muligt for Anna Grethe og Olav Møller samt et fransk missionærpar at vende tilbage til arbejdet på Mor-Barn-Centret i Bohong. Aktiviteterne på centret er, trods mangel på medicin, genoptaget, og de ødelagte døre er repareret, skriver kirkens præsident Zoule. Området har været ramt af meningitis, som bl.a. har kostet sygeplejersken Albertine livet.