Hvor meget er du villig til at satse?

Det er fedt at komme rundt til forskellige kirker. Opleve forskellige typer møder, lovsang og unge mennesker. Men du skal også slå rødder!Der er ikke meget, som kan slå følelsen af at fejre gudstjeneste med mange mennesker og på nye måder. Sang, bøn og forkyndelse bliver nærmest til en ny helhed. Men du er nødt til at finde ud af, hvor du ønsker at komme fast for en tid. Det er ok at se sig omkring for at finde ud af, hvilke muligheder man har… Der skal „bare“ træffes en afgørelse på et eller andet tidspunkt. Beslut dig for, hvor du vil tjene Gud.
Se efter, om der er andre på din alder. Ligner de dig i væremåde, tankegang, holdninger? Er der varme, glæde og kærlighed i menigheden? Forstår du præstens forkyndelse, og kan du bruge det til noget? Kan du udvikle og bruge det, som Gud har skabt dig specielt god til?
Man kan selvfølgelig godt kigge efter, om der er et fedt lovsangsband, fordi du selv spiller bas… eller hvad det nu kan være, men det er ikke altid, at alle vores krav kan imødekommes. Så spørgsmålet er, om du vil tage fat der, hvor der er behov for en person med lige præcis dine gaver? Og om du vil være med til at forandre det, du synes er for gammeldags eller kedeligt?
Hjemkirken: Det er fint at blive fyldt på forskellige steder – at komme nærmere Gud, men i virkeligheden kommer du ofte nærmere Gud ved at engagere dig i din kirke og blive udfordret der.
At du sammen med nogle andre kæmper for, at kirken bliver et fedt sted at komme. Det er også nødvendigt at være en del af et fællesskab, som kender dig fra dine gode og dårlige sider. Nogen, som kan glædes eller græde med dig. Nogen, som du kan snakke med, når dine forældre ikke længere forstår.
Gud kan ikke hjælpe dig til at blive udviklet, hvis der ikke er en menighed omkring dig, som kan følge dig. Opsøg nogen, du kender, som kan vejlede dig. Tag kontakt med de præster, du møder, og bed dem fortælle om netop deres menighed.
Tag en beslutning og giv dig selv tid til at falde til i dit „kirkehjem.“ God Bless you!