Homofili

Den israelske dokumentarfilm „Trembling before God“ (torsdag d. 17. juli kl. 19.45 på DR2) fokuserer på spørgsmålet, om Gud er barmhjertig og retfærdig, når Bibelen så stærkt fordømmer homofili og seksualitet (1. Mos. 19:4-5, 3. Mos. 18:22, 20:13, Rom. 1:18-32, 1. Kor. 6:9-10). Spørgsmålet er måske især aktuelt i en tid, hvor flere og flere lande accepterer homofilt partnerskab. Men hvorfor er Bibelens fordømmelse af homofili og biseksualitet så voldsom? Fordi homofili og biseksualitet er direkte dæmonrelateret. Derfor MÅ Bibelen fordømme homofili og biseksualitet. Det kan ikke være anderledes. Men hvor er så Guds kærlighed? Er den type syndere da blot forudbestemte til evig fortabelse efter et forkvaklet liv? Aldeles ikke! Gud har forudbestemt ALLE mennesker til frihed og renhed — og til frelse og evigt liv. Derfor bør homofile og biseksuelle tilbydes frigørelse og renselse. Hvilket Bibelen også taler meget om. Problemet KAN løses! Bibelsk og guddommelig frigørelse og renselse er ikke nogen glemt fortidig mulighed, men en aktuel nutidig mulighed.
Jens Peter Lauge Giversen
Stenderup Kirkebakke 4
Nybøl, 6400 Sønderborg